Livrare gratuita la comenzi mai mari de 200 lei0723 642 813

CONFIDENTIALITATEA DATELOR

SHOP MIX este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 21359/2016. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SHOP MIX are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. sau un membru al familiei dvs. ori o alta persoana.

Aceasta declaratie de confidentialitate reprezinta politica de confidentialitate completa aplicabila activitatilor online ale SHOP MIX si explica tipurile de informatii pe care le colectam de la clienti si modul in care utilizam aceste informatii.

Website-ul nostru este in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (Regulament (EU) 2016/679), care este un act legislativ obligatoriu si vine in completarea Legii nr. 677/2001. GDPR creeaza noi drepturi pentru indivizi si consolideaza unele drepturi existente sub Directiva 95/46/EC si legea nr.677/2001. Directiva 95/46/EC va fi inlocuita de la data de 25 Mai 2018.

Aceasta declaratie de confidentialitate se afla in responsabilitatea SHOP MIX, care detine responabilitatea generala pentru asigurarea conformitatii.

SHOP MIX trebuie considerat ca si operator al datelor si acesta va determina scopurile si metodele de procesare ale datelor introduse si colectate online.


Principii

Politica de protejare a datelor in SHOP MIX se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:

Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime si datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
Datele personale vor fi corecte, si acolo unde este necesar, actualizate;
Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;
Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor atat cat si de la dreptul portabilitatii datelor.
Colectarea datelor personale

Scopul colectarii datelor tale este exclusiv acela de a raspunde eficient si prompt solicitarii tale, in toate etapele procedurii de achizitie produse/servicii: verificarea corectitudinii datelor introduse de dumneavoastra in formularul de comanda, verificarea comenzii tale, emiterea facturii pentru produse/servicii comandate de dumneavoastra, precum si pentru a va putea contacta in situatia in care sunt neclaritati in legatura cu finalizarea comenzii dumneavoastra.

Mai mult, colectam date personale pentru alte scopuri cum ar fi statistici, administrare si marketing. Vom procesa datele personale doar pentru un scop specificat, explicit si legitim.

SHOP MIX se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia, inclusiv livrarea de produse sau materiale promotionale. Magazinul nostru online va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.shopmix.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite, SHOP MIX poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale, sau campanii de publicitate si promovare. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

 


Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala. Intrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre email: office@shopmix.ro

 


Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

Clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la, rectificarea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate de catre noi. Pentru a ne ajuta sa pastram datele personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta. Pentru a vizualiza sau modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care SHOP MIX intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale sau daca doriti sa solicitati va informam daca, la solicitarea unui tert, am stocat sau am prelucrat oricare din datele dvs. cu caracter personal, , e-mail: office@shopmix.ro


E-mailuri de marketing

SHOP MIX are dreptul sa trimita clientilor e-mailuri de marketing cu consimtamantul acestora. Aceasta forma specifica de consimtamant trebuie data in mod liber, informata specific si precis. Aceste cereri sunt indeplinite atunci cand clientii au optat sa primeasca e-mailuri de marketing (au aprobat activ).

Clientii vor avea mereu dreptul de a obiecta, la cerere si fara costuri, la procesarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct fara a trebui sa furnizeze justificari concrete. Clientii pot face acest lucru dand click pe linkul „Dezabonare” care apare in mesajele de e-mail pe care vi le trimitem sau ne pot trimite un mesaj la SHOP MIX. O data ce clientul a obiectat, datele personale ale acelui client nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante pentru client, atat cat si stiri de ultima ora legate de produsele si serviciile noastre.


Responsabilitate

SHOP MIX este responsabila si va fi capabila sa demonstreze la orice moment conformitatea cu GDPR cat si cu principiile stabilite in acest document. SHOP MIX va mentine sub responsabilitatea sa o arhiva a activitatilor de procesare ce contine informatiile solicitate de catre GDPR si, acolo unde este necesar va pune informatiile la dispozitia autoritatilor de supraveghere.

Declaratia de confidentialitate se afla in responsabilitatea SHOP MIX Orice intrebari legate de aceasta politica de confidentialitate pot fi adresate la e-mail: office@shopmix.ro


Plangeri

Clientii au dreptul sa adreseze o plangere legata de procesarea datelor lor personale. Toate intrebarile si plangerile vor fi prelucrate in timp util si in concordanta cu procedurile interne.

In cazul improbabil in care clientii au suferit daune din cauza incalcarii drepturilor conform politicii de protectie a datelor personale si SHOP MIX nu a tratat plangerea in mod corespunzator, clientii au posibilitatea de a trimite o plangere autoritatii superioare.

Plangerile pot fi trimise la email: office@shopmix.ro


Modificari ale acestei politici

Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau schimbari ale structurii corporative in SHOP MIX. In cazul in care se fac modificari ale materialului clientii vor fi notificati pe e-mail sau prin intermediul website-ului inainte ca schimbarile sa intre in vigoare. Incurajam clientii sa verifice aceasta pagina periodic pentru a fi informati despre ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.

INAPOI SUS